Şahnahan Şehit Recai Vardal Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzun Malatya´daki okullar arasında başarısıyla ön plana çıkan bir kurum olmasını hedefliyoruz.

Misyon: Toplumun başarı ve mutluluğunun yolunun ancak sağlam,iyi yetiştirilmiş bireylerce sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.Öğrencilerimizi sağlam bir karakterde ve bilinçli bireyler olarak yetiştirmeyi temel ilke sayarız.

Başarılar: Atletizm seçmelerinde 1.lik 2.lik ve 3.lük derecelerimiz bulunmaktadır.

Saatler: 08:30 15:00
Isınma: kalorifer katı yakıt
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: şu anda servisimiz yoktur. Öğretmenlerimiz ve personel kendi araçlarıyla iletişim sağlamaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Bulunduğu yöre ve yeni bir yapılanmadan dolayı düşüktür.
Sportif Etkinlikler: Atletizm yarışmalarına katılmaktayız.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okul ve çevresini geliştirmek için projeler hazırlamaktayız.

WEB - https://sehitrecaivardalortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Şahnahan Mahallesi Mezarlık Sokak No 17/1 Metehan Mezarlığı Yanı 2. Organize Civarı Yeşilyurt/ Malatya

Öğretim Şekli :Normal Öğretimdir.

Yerleşim Yeri - Şahnahanın metehan bölgesinde Özal köyü yolu üzerindedir.

Ulaşım Belediye Özel Halk Otobüsü ve özel araçlarla

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 17 km